Zakaj se naš ranč imenuje ROCK RANČ? #3

ROCK = GLASBA 🎵🤟🎵

Poslušanje glasbe in obiskovanje koncertov je nekaj, kar povezujem z zabavo in kvalitetnim preživljanjem prostega časa. Sploh, če v dobri družbi … In točno to lahko počneš tudi na Rock ranču. Se zabavaš in kvalitetno, v naravi preživiš svoj prosti čas. Poleg tega pa lahko še nekaj dobrega narediš za svoje telo (glej objavo #2 za naše ime).

Si za? 😊

Pridi nas obiskat in vključi super zabavne treninge v dobri družbi v svoj tedenski plan.

Poleg zabave pa je delo s konji in glasbo nekaj, kar polni moje baterije. Sestavljanje skupinskih koreografij na glasbo je moja strast.

😍 Naravnost obožujem to delo – zato imamo kar naprej neke projekte … Odjahali smo božično predstavo, četvorko, priredili več glasbenih spektaklov, na prireditev smo peljali že 36 otrok in 7 konj, kjer smo predstavili več jahalnih, jahalo-plesnih in akrobatskih (voltažirnih) koreografij. 🤟🎵

No, to je tisto, kar si v življenju res želim početi in kadar se le da, to tudi počnem … združujem konje in glasbo in je res FANTASTIČNO!

Če še nisi, nas pridit pogledat 🤟🐴😍🤟 dogodki bodo objavljeni na internetu. Če pa želiš biti del kakšnega super dogodka, pa se nam pridruži. Vedno imamo prosto mesto zate, če te to veseli.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: